insanların düşünmesine de engel olan bir eğitim ve medya var. İnsanların düşüncesi yasaklanmış vaziyette. Biz insanların düşünmesinin önünü açmak istiyoruz. Düşünmek, soru sormakla başlar.

Ahmet Altan

13 Şubat 2007 Salı

Babacan'ın Brüksel gündemi yoğun
Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, yarın, resmi görüşmelerde bulunmak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'e gidiyor.
Edinilen bilgiye göre, Babacan Brüksel'de, AB Komisyonu üyeleriyle görüşerek, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'nun (TUSKON) Brüksel Ofisi'nin açılış törenine katılacak.
Ali Babacan, 15 Şubat Perşembe günü ilk olarak, AB'nin Bölgesel politikalardan sorumlu Komiseri Danuta Hübner ile bir araya gelecek.
Daha sonra, AB'nin Mali Programlama ve Bütçeden sorumlu Komiseri Dalia Grybauskaite ile görüşecek olan Babacan, aynı gün öğleyin TUSKON'un Brüksel Ofisi'nin açılış törenine katılacak.
15 Şubat Perşembe günü öğleden sonra, Brüksel'de yabancı basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yapacak olan Babacan, yine aynı gün, AB'nin İşletme ve Sanayiden sorumlu Komiseri Günter Verheugen ile görüşecek. Babacan, Genişlemeden sorumlu Komiser Olli Rehn ile de akşam yemeğinde bir araya gelecek.
-16 ŞUBAT CUMA PROGRAMI...-
Devlet Bakanı Babacan, 16 Şubat Cuma günü ilk olarak Komisyon'un enerjiden sorumlu üyesi Andris Piebalgs ile görüşmelerine başlayacak.
Komisyon'un Ekonomik ve Mali İşlerden sorumlu üyesi Joaquin Almunia ile öğle yemeğinde bir araya gelecek olan Babacan, aynı gün öğleden sonra Komisyon'un Tarım ve Kırsal Kalkınmadan sorumlu üyesi Mariann Fischer Boel ile görüşecek.
Babacan'ın, Brüksel'deki temaslarının ardından, Cuma günü Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.
Zaman

Hiç yorum yok: