insanların düşünmesine de engel olan bir eğitim ve medya var. İnsanların düşüncesi yasaklanmış vaziyette. Biz insanların düşünmesinin önünü açmak istiyoruz. Düşünmek, soru sormakla başlar.

Ahmet Altan

14 Şubat 2007 Çarşamba

İsrail Başbakanı Olmert'in Ankara Programı Netleşti

İsrail Başbakanı Ehud Olmert'in Ankara Programı Netleşti. Olmert, Yarın Sırasıyla Başbakan Erdoğan, TBMM Başkanı Arınç, Cumhurbaşkanı Sezer, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Dışişleri Başkanı Gül ile Görüşecek. Olmert, Yarın Akşam Türkiye'den Ayrılacak.

İsrail Başbakanı Ehud Olmert'in Ankara programı netleşti. Olmert, yarın sırasıyla Başbakan Erdoğan, TBMM Başkanı Arınç, Cumhurbaşkanı Sezer, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Dışişleri Başkanı Gül ile görüşecek. Olmert, yarın akşam Türkiye'den ayrılacak.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın davetlisi olarak bugün Ankara'ya gelecek İsrail Başkanı Ehud Olmert bu gece herhangi bir resmi temasta bulunmayacak. Yarın saat 10.00'da Anıtkabir'i ziyaret edecek Olmert, 11.00'de Başbakanlık'ta yapılacak resmi karşılama törenine katılacak.

12.45'te Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ortak bir basın toplantısı düzenleyecek Olmert, 15.15'te TBMM Başkanı Bülent Arınç'ı ziyaret edecek. İsrail Başbakanı, 17.00'de de Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından kabul edilecek.

17.50'de TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelecek olan Olmert, 18.15'te de Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ile görüşecek.

19.30'da Başbakan Erdoğan'ın onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak olan Ehud Olmert, 21.50'de Türkiye'den ayrılacak.(ANKA) (Ankara Haber Ajansı)

Hiç yorum yok: