insanların düşünmesine de engel olan bir eğitim ve medya var. İnsanların düşüncesi yasaklanmış vaziyette. Biz insanların düşünmesinin önünü açmak istiyoruz. Düşünmek, soru sormakla başlar.

Ahmet Altan

16 Şubat 2007 Cuma

“TÜRK- ALMAN İŞBİRLİĞİ FORUMU” 16 ŞUBAT 2007 TARİHİNDE ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Dr. Eckart Cuntz, 16 Şubat 2007 tarihinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan “Türk-Alman İşbirliği Forumu”na katılacak ve forum açılışında bir konuşma yapacak.

Üç gün sürecek olan “Türk-Alman İşbirliği Forumu” Akdeniz Üniversitesi Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi (AKVAM) ile Dayanışma ve Entegrasyon Derneği (TANDEM) tarafından ve Körber Vakfı’nın katkılarıyla hazırlanıyor.

Sempozyumun ağırlık noktasını Avrupa bağlamında Alman-Türk ilişkileri, özellikle göç ve entegrasyon konuları oluşturuyor. Katılımcılar arasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Hamburg Doğu Enstitüsü’nden Prof.Udo Steinbach ile işadamı ve Avrupa Parlamentosu Milletvekili Vural Öger bulunuyor.

Forumu organize eden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Akaydın ile TANDEM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nail Alkan yıllardan beri Türk-Alman ilişkilerine değerli katkılar sağlıyorlar.

Link
Türk- Alman İşbirliği Forumu: http://www.detrdialog.com

Hiç yorum yok: